αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας business γκουρού προτείνει το 1 πράγμα που πρέπει να κάνεις τα πρώτα 60 λεπτά αφού ξυπνήσεις το πρωί

Ένας business γκουρού προτείνει το 1 πράγμα που πρέπει να κάνεις τα πρώτα 60 λεπτά αφού ξυπνήσεις το πρωί

Σίγουρα έχει τύχει και σε εσένα: Να ξυπνάς το πρωί, να πιάνεις στο χέρι το κινητό και ξαφνικά να… βομβαρδίζεσαι από emails, μηνύματα και news που τρέχουν. Πρόσθεσε και τις ειδοποιήσεις από τα social media, και κάπως έτσι δημιουργείται ένα αγχωτικό σκηνικό από τα πρώτα λεπτά της ημέρας.

Ο επιχειρηματίας και συγγραφέας, Tim Ferriss, προτείνει τη δική του απλή λύση. Την οποία παρουσίασε μιλώντας στο αμερικανικό Recode.net. Έτσι ώστε να αποφορτιστείς και να είσαι πολύ πιο φρέσκος στη συνέχεια.

«Ξυπνήστε αρκετά νωρίς και διαμορφώστε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να έχετε το κινητό σας σε aeroplane mode και να μην ελέγχετε τα emails ή γραπτά μηνύματα για τα πρώτα 60 λεπτά κάθε ημέρας», τονίζει ο γνωστός businessman.

Όπως εξηγεί, είναι μια τακτική που ακολουθεί και αυτός. Αφού σύμφωνα με τα όσα λέει ο Tim Ferriss, στην εποχή μας πολλοί άνθρωποι ζουν στην δική τους εικονική πραγματικότητα. Προχωρούν στον δρόμο και κοιτούν όλη την ώρα το κινητό τους. Κάτι που σε βγάζει έξω από την παρούσα στιγμή που ζεις.

Παράλληλα, προτείνει να περιορίσεις την χρήση των social media. Μπορείς να ανεβάζεις εκεί κάποιο άρθρο ή να διαβάζεις μια είδηση. Δεν είναι καλό όμως, να κοινοποιείς εκεί την κάθε μια λεπτομέρειες που συμβαίνει στην καθημερινότητα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 12 =