αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας 30χρονος εκατομμυριούχος blogger, αποκαλύπτει την Σαββατιάτικη συνήθεια που τον κάνει πετυχημένο

Ένας 30χρονος εκατομμυριούχος blogger, αποκαλύπτει την Σαββατιάτικη συνήθεια που τον κάνει πετυχημένο

Οι περισσότεροι άνθρωποι τα Σαββατοκύριακα μπαίνουν σε χαλαρό mode. Βγαίνουν βόλτες, συναντούν φίλους, βλέπουν ταινίες. Ο Kyle Taylor, ιδρυτής και CEO του blog οικονομικών συμβουλών, The Penny Hoarder, κάνει επίσης αυτά τα πράγματα. Αλλά μόνο μετά από τον προκαθορισμένο «χρόνο μάθησης» που έχει. Τι εννοούμε; Ο ίδιος το εξηγεί απλά.

«Κάθε Σάββατο διαβάζω, ακούω podcasts και βλέπω τι γίνεται στην βιομηχανία» σημειώνει ο νεαρός blogger, μιλώντας στο CNBC.

Τονίζει μάλιστα, ότι ξοδεύει σχεδόν όλη την ημέρα με αυτές τις δραστηριότητες, αφού μόνο έτσι μπορεί να μένει στην κορυφή του «παιχνιδιού». Όπως λέει ο Taylor, τα Σαββατοκύριακα είναι ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να αξιοποιείς σωστά, να εστιάζεις στην καριέρα σου και με αυτό τον τρόπο να αποκτάς ένα πλεονέκτημα.

«Συνήθως θεωρούμε ότι οι επενδύσεις συνεπάγονται χρήματα. Αλλά πιστεύω ότι είναι επίσης σημαντικό να επενδύουμε σε χρόνο», υπογραμμίζει. Μάλιστα, ο πετυχημένος blogger, λέει ότι διασκεδάζει το ιδιαίτερο πρόγραμμα που έχει φτιάξει. «Δεν το βλέπω σαν τυπική μάθηση, δεν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά είναι τρόπος για να αναπτυχθώ επαγγελματικά», εξηγεί. Αφού τελειώσει με όλες αυτές τις προγραμματισμένες ασχολίες, λέει ότι βγαίνει έξω με φίλους ή συγγενείς.

Με τον ιδιαίτερο τρόπο του πάντως, ο Kyle Taylor κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Ξεκινόντας από το μηδέν. Το 2010, όπως και οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας του, ήταν άνεργος και είχε ελάχιστα χρήματα στην τσέπη του. Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να δημιουργήσει το blog The Penny Hoarder. Σήμερα, έχει εισόδημα εκατομμυρίων δολαρίων από αυτό και έχει εκατομμύρια «ακολούθους» στα social media.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =