αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈνας 23χρονος έφτιαξε την εφαρμογή που σε προστατεύει… από το hangover

Ένας 23χρονος έφτιαξε την εφαρμογή που σε προστατεύει… από το hangover

Σε όλους μας αρέσει πού και πού να πίνουμε ένα δυο ποτάκια, αλλά τι γίνεται εάν το παρακάνουμε και έχουμε ένα σημαντικό meeting το επόμενο πρωί στη δουλειά; Τότε απλά κατεβάζουμε την εφαρμογή Hydrate Now ώστε να βεβαιωθούμε ότι το hangover μας θα είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Στόχος της εφαρμογή του 23χρονου Jacob Catalano από το Τορόντο του Καναδά είναι να βεβαιωθεί πως θα πίνεις όσο περισσότερο νερό γίνεται κατά τη διάρκεια του ξενυχτιού σου, το οποίο και πετυχαίνει στέλνοντας διαρκείς υπενθυμίσεις.

Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές για να πίνεις περισσότερο νερό εκεί έξω, αλλά εγώ ήθελα να σχεδιάσω μία που θα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προλαμβάνει το hangover”, είπε ο Jacob μιλώντας για την έμπνευσή του πίσω από την εφαρμογή, η οποία χρειάστηκε λιγότερο από μία εβδομάδα για να δημιουργηθεί. “Κατάλαβα λοιπόν ότι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό θα ήταν να στέλνει η εφαρμογή έναν ενοχλητικό αριθμό ειδοποιήσεων που θα σου υπενθυμίζουν να πίνεις νερό”, εξήγησε.

Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν στο App Store και το Google Play και να την ενεργοποιήσεις πριν από τη βραδινή σου έξοδο. Μόλις το πάρτι ξεκινήσει μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις και να επιλέξεις πόσο νερό θα ήθελες να πιεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνεται από μία ειδοποίηση κάθε 100 λεπτά μέχρι πέντε κάθε 20. Οι φράσεις που μπορεί να βλέπεις στην οθόνη σου θα είναι μάλιστα ιδιαίτερα κωμικές, όπως “Σε παρακαλώ πάρα πολύ πιες λίγο νερό” και “Αν είναι δυνατόν πιες έστω ένα ποτήρι”. Από εκεί και πέρα το εάν θα ακούσεις το κινητό σου και θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου είναι δικό σου θέμα… Η τεχνολογία έκανε ό,τι μπορούσε.

Πηγή: Matrix24.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =