αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας πετυχημένος CEO εξηγεί γιατί πάντα μεταφέρει ο ίδιος τα «άσχημα νέα» στους εργαζομένους

Ένας πετυχημένος CEO εξηγεί γιατί πάντα μεταφέρει ο ίδιος τα «άσχημα νέα» στους εργαζομένους

Ο κάθε CEO έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς. Και επίσης, ο κάθε ένας έχει μερικές επαγγελματικές συνήθειες τις οποίες δεν παραβλέπει ποτέ. ‘Η για να είμαστε πιο ακριβείς: μερικές κινήσεις που δεν θα τις μεταβιβάσει ποτέ σε άλλους. Ο Ahmass Fakahany είναι CEO της Altamarea Group η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανάπτυξη 63%, ενώ το 2015 ανακοίνωσε έσοδα ύψους 65,7 εκατ. δολαρίων.

Μιλώντας στο inc.com, ο έμπειρος businessman αποκάλυψε το task που δεν μεταβιβάζει ποτέ. Και μάλιστα είναι μια… δύσκολη κίνηση. Αφού αυτό που θέλει να κάνει πάντα ο ίδιος, είναι να μεταφέρει τα «άσχημα νέα» στους εργαζομένους. Εξηγώντας το σκεπτικό του.

«Όταν πρόκειται για αριθμούς που λείπουν, για κομμάτια της επιχείρησης που απέτυχαν ή για την απομάκρυνση κάποιου, πρέπει να μεταφέρω τα άσχημα νέα» τονίζει ο Ahmass Fakahany.

Σίγουρα, τέτοιες στιγμές είναι δύσκολες. Ωστόσο, ο ίδιος παραθέτει την άποψη του: «Προτιμώ να ακούν τα άσχημα νέα από τον ίδιο τον CEO. Δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση, ότι υπάρχει μια ηγετική προσωπικότητα στην κορυφή. Και ότι δεν αποφεύγουμε μόλις υπάρχει μια δοκιμασία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =