αρχικηVIRALΈνας παγωτατζής εκνευρίστηκε με τους «τζαμπατζήδες» Influencers. Και αντέδρασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Ένας παγωτατζής εκνευρίστηκε με τους «τζαμπατζήδες» Influencers. Και αντέδρασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Το φαινόμενο των influencers ολοένα και αυξάνεται με τους δημοφιλείς χρήστες του διαδικτύου να χρησιμοποιούν την απήχησή τους για να προωθούν προϊόντα – φυσικά έναντι αδράς αμοιβής τόσο από εταιρείες όσο και επιχειρηματίες.

Μάλιστα, οι αυτοαποκαλούμενοι ως influencers εμφανίζονται ουκ ολίγες φορές σε διάφορες επιχειρήσεις ή καταστήματα, ζητώντας τσάμπα προϊόντα, με την υπόσχεση να τα προωθήσουν στη σελίδα τους. Τέτοια περιστατικά τείνουν, μάλιστα, να λάβουν διαστάσεις «επιδημίας».

Πρόσφατα μάλιστα, ένας παγωτατζής από το Λος Άντζελες, εξοργισμένος από το θράσος των influencers να του ζητούν επί καθημερινής βάσης δωρεάν παγωτά, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-07/ooooo.jpg

Έτσι, κρέμασε στο φορτηγό-παγωτατζίδικό του μια πινακίδα με ένα σύντομο και ξεκάθαρο μήνυμα: «Οι influencers πληρώνουν τα διπλά».

Η ανάρτησή του στο Instagram με τη φωτογραφία της εν λόγω πινακίδας έγινε viral, αυξάνοντας τους followers του, και μετατρέποντας και τον ίδιο σε ένα είδος… influencer.

«Είμαστε οι influencers κατά των influencer», δήλωσε ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα Guardian, τονίζοντας ότι θα ήθελε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις.

Πηγή: topontiki.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − seven =