αρχικηVIRALΈνας ντελιβεράς στη Λάρισα αποφάσισε να ντυθεί Άγιος Βασίλης τις ημέρες των γιορτών

Ένας ντελιβεράς στη Λάρισα αποφάσισε να ντυθεί Άγιος Βασίλης τις ημέρες των γιορτών

Ο Κώστας Γκιουλέκας είναι 36 ετών και ζει στη Λάρισα με τη γυναίκα του και το παιδί τους. Είναι από τους ανθρώπους εκείνους που βάζει ανάχωμα το φιλότιμο και την καλοσύνη απέναντι στη στρεσαρισμένη καθημερινότητα.

Το πρωί εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων σε μία εταιρία. Το βράδυ όμως κάνει και δεύτερη δουλειά για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για το σπίτι του. Εργάζεται ως ντελιβεράς σε γνωστή πιτσαρία της πόλης.

Όπως εξηγεί στο onlarissa, ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που «δε χάνει την ευκαιρία στην καθημερινότητα να κάνει του ανθρώπους να γελάνε». «Να χαίρομαι την κάθε στιγμή της ζωής και να προσφέρω χαρά στον κόσμο» όπως λέει.

Έτσι, η εορταστική περίοδος που διανύουμε του έδωσε το έναυσμα να δώσει μία ξεχωριστή χροιά στη βραδινή του εργασία: Αποφάσισε να γίνει ένας… Άγιος Βασίλης ντελιβεράς!

«Η απόφαση, εξηγεί, να ντυθώ Άγιος Βασίλης έγινε σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας κ. Χρήστο Τζίκο που με στήριξε σε όλο αυτό…». Και βέβαια η ανταπόκριση του κόσμου ήταν το κάτι άλλο στον καλοσυνάτο ντελιβερά που μαζί με το φαγητό, φέρνει και το πνεύμα των Χριστουγέννων στα σπίτια των Λαρισαίων!».

Στη Λάρισα ο Άγιος Βασίλης κάνει... ντελίβερι πίτσες - Η συγκινητική πρωτοβουλία ενός διανομέα (φωτό)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + nineteen =