αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈνας κολοσσός απέκτησε το εμβληματικό ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ- Ξεκινά «λίφτινγκ» ύψους 10,5 εκατ. ευρώ

Ένας κολοσσός απέκτησε το εμβληματικό ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ- Ξεκινά «λίφτινγκ» ύψους 10,5 εκατ. ευρώ

Ένας επενδυτικός κολοσσός έριξε τα δίχτυα του στην ελληνική αγορά ακινήτων και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «ΕΣΠΕΡΙΑ», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Εδουάρδου Λω στο κέντρο της Αθήνας.

Το ακίνητο ανήκει στον ΕΦΚΑ και ο οργανισμός θα παίρνει ένα πολύ καλό ενοίκιο για 30 χρόνια, από την ισραηλινή εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο και έχει πάνω από 200 ξενοδοχεία στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τη Fattal Group, που υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση εκμίσθωσης του ξενοδοχείου «ΕΣΠΕΡΙΑ», ακινήτου ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω. Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, ημιόροφο, εννέα ορόφους και δώμα συνολικής επιφάνειας 12.235,52 τ.μ. και ήταν κενό από τα τέλη του 2010.

Όπως αναφέρει το Εθνος, το κτίριο εκμισθώθηκε στον ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων, για 30 χρόνια με δικαίωμα 10 χρόνια παράταση, ύστερα από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές. Η επένδυση θα εισφέρει στον ΕΦΚΑ ετησίως 1.150.000€, ενώ για τη μετατροπή του κτιρίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10.500.000€.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα απασχοληθούν 150 με 200 άτομα, ενώ κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα απασχοληθούν 160 με 200 υπάλληλοι. Η Fattal Group έχει άνω των 200 ξενοδοχείων στην Ευρώπη και σκοπεύει να μετατρέψει το «ΕΣΠΕΡΙΑ» σε ένα εμβληματικό ξενοδοχείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + sixteen =