αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας επιχειρηματίας εξηγεί με απλά μαθηματικά, γιατί το να ξυπνάς στις 5:00 δεν θα σε φτάσει στην επιτυχία

Ένας επιχειρηματίας εξηγεί με απλά μαθηματικά, γιατί το να ξυπνάς στις 5:00 δεν θα σε φτάσει στην επιτυχία

Είναι αλήθεια, ότι πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες, ξυπνούν πριν ακόμα χαράξει ο ήλιος. Και όπως λένε μάλιστα, αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που τους έκανε επιτυχημένους και τους διατηρεί στην κορυφή. Τώρα θα δούμε την άλλη άποψη όμως.

Στο παραπάνω βίντεο μόλις 1 λεπτού, ο επιχειρηματίας και Digital Strategist, Andrew Medal, εξηγεί γιατί το… υπερβολικά πρωινό ξύπνημα, δεν σε κάνει πιο παραγωγικό και δεν αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία.

«Αν ξυπνάς στις 5:00, θα πας για ύπνο στις 22:00. Αλλά αν ξυπνάς 7:00 θα πας για ύπνο στις 00:00. Είναι ο ίδιος αριθμός ωρών ανά ημέρα», τονίζει ο Andrew Medal.

Η συμβουλή του είναι ξεκάθαρη: Βρες τις ώρες στις οποίες είσαι πιο αποδοτικός. Αν για παράδειγμα αποδίδεις καλύτερα τις «μεγαλύτερες» ώρες, τότε είναι καλύτερο να ξυπνήσεις μερικές ώρες πιο μετά και να μείνεις ξύπνιος λίγες ώρες πιο μετά το βράδυ. Έτσι, θα εργάζεσαι τις «καλές» για εσένα ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + fourteen =