αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος περιγράφει το πως νιώθεις όταν ξαφνικά γίνεσαι πλούσιος

Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος περιγράφει το πως νιώθεις όταν ξαφνικά γίνεσαι πλούσιος

Πως νιώθει, άραγε, κάποιος όταν γίνει πλούσιος από τη μια ημέρα στην άλλη; Εντάξει, αν όχι από τη μια ημέρα στην άλλη, τότε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Σε αυτή την ερώτηση (που μπορεί να την έχουν σκεφτεί πολλοί), απάντησε ο δισεκατομμυριούχος, Todd Wagner, μιλώντας το CNBC. «Είναι σαν να κερδίζεις το λαχείο, πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς» είπε ο ίδιος. «Μπορεί να περπατάς μέσα σε ένα κατάστημα και να αναρωτηθείς: πόσο κάνει αυτό το κοστούμι; Μα μπορείς να αγοράσεις όλα τα κοστούμια!» συμπληρώνει.

«Τον πρώτο χρόνο, φυσικά είχε χαρούμενος κάθε μέρα κυριολεκτικά» εξομολογείται ο Todd Wagner. Πως όμως έφτασε ο ίδιος να έχει τόσα χρήματα; Είναι ο συνιδρυτής της ιντερνετική εταιρίας Broadcast.com. Την οποία πούλησε στη Yahoo το 1999 προς 5,7 δισ. δολάρια.

Ο ίδιος είχε μεγαλώσει στις ΗΠΑ και εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο πριν φτιάξει τη Broadcast. Και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την επιχειρηματικότητα και το ίντερνετ. Μόλις δημιούργησε την καινοτόμα για την εποχή εταιρία του, έφτασε στην επιτυχία και κατάφερε να εισπράξει πολλά χρήματα. «Έτσι, έφτασαν από εκεί που ήμουν με μηδενικό κεφάλαιο, να βρίσκομαι μέσα στις λίστες του Forbes. Μέσα σε έξι χρόνια» λέει χαρακτηριστικά ο Wagner.

Και μπορεί όλα αυτά τα χρήματα να αλλάζουν τον τρόπο που ζεις, δεν αλλάζουν όμως το ποιος είσαι, καταλήγει ο δισεκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + sixteen =