αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈλληνες digital νομάδες ετοιμάζουν ταξίδι στην Πάρο μέσα στο 2019. Και μπορείς να συμμετέχεις

Έλληνες digital νομάδες ετοιμάζουν ταξίδι στην Πάρο μέσα στο 2019. Και μπορείς να συμμετέχεις

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα το οποίο θα συνδυάζει business και διασκέδαση ετοιμάζουν digital νομάδες. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο site digitalnomadbreak.com, ετοιμάζεται ένα ταξίδι στην Πάρο για το ερχόμενο Πάσχα, και συγκεκριμένα στις ημέρες 26 Απριλίου ως 2 Μαίου 2019. Το ταξίδι γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα Digital Nomads Athens.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία που θα συνδυάζει co-living, coworking και networking όπως σημειώνουν οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε πολυτελή βίλα στο νησί της Πάρου, όπου θα παρέχεται φαγητό και φυσικά θα υπάρχει χρόνος για εργασία. Αφού η ομάδα θα είναι ένα μείγμα από νέους επιχειρηματίες, freelancers και startuppers. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Τέτοια ταξίδια είναι αρκετά συνηθισμένα στο εξωτερικό. Ωστόσο, στην Ελλάδα είναι αλήθεια ότι μόλις τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να αναπτύσσεται αυτό το μοντέλο εργασίας και ταξιδιού. Και τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούν να συμβάλουν έτσι ώστε να εξαπλωθεί αυτό το «κίνημα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + nineteen =