αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈλληνες επιχειρηματίες φέρνουν τα αυτοκίνητα της Tesla στην χώρα μας

Έλληνες επιχειρηματίες φέρνουν τα αυτοκίνητα της Tesla στην χώρα μας

Αυτοκίνητα Tesla… στην Ελλάδα αναμένεται να δούμε το προσεχές χρονικό διάστημα. Λόγω και των κινήτρων που αναμένεται να δωθούν.

Αν εφαρμοστεί το πλάνο που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πέρα του ότι θα είναι πιο προσιτό αφού προβλέπεται η δραστική μείωση του ΦΠΑ (Ο% τέλος ταξινόμησης), θα είναι ιδιαίτερα θελκτικό για ως «εταιρικό» αυτοκίνητο (leasing κλπ), με το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να προβλέπει επιπλέον απόσβεση του αυτοκινήτου, κατά 25% της αξίας του, για την εταιρεία.

Όπως αναφέρει το Newsauto.gr, ήδη μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος έχει έρθει σε πρώτη συμφωνία με τους Αμερικανούς και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες ώστε να δούμε την πρώτη έκθεση της Tesla, στην Αττική, μέσα στο 2020. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι οι τελικές υπογραφές θα πέσουν μόλις γίνει το πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση νόμος του Κράτους και οι Αμερικανοί δώσουν το πράσινο φως, η Ελληνική εταιρεία να αναλάβει την εκπροσώπηση της Tesla στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Όπως είναι αυτονόητο μία τέτοια επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα, θα στρέψει τα βλέμματα της Παγκόσμια αγοράς αυτοκινήτου προς τη χώρα μας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − twenty =