αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈκπληξη από την LG: Ετοιμάζεται να λανσάρει το G6 πριν το Galaxy S8

Έκπληξη από την LG: Ετοιμάζεται να λανσάρει το G6 πριν το Galaxy S8

Φαίνεται ότι κατά τους πρώτους μήνες του 2017 θα αναβιώσει μία παλαιά και εν πολλοίς ξεχασμένη «κόντρα» ανάμεσα στις LG Electronics και Samsung.

Όπως αποκαλύπτουν τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης η επόμενη ναυαρχίδα της LG Electronics, που προσωρινά αποκαλείται G6, θα λανσαριστεί εμπορικά στην Κορέα νωρίτερα από το συνηθισμένο, κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy S8, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει την εμφάνισή του στις 18 Απριλίου σε event στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Slashgear, οι δύο κορεατικές εταιρείες, μέχρι και πέρυσι, ακολουθούσαν την ίδια στρατηγική λανσάροντας εμπορικά τις νέες τους ναυαρχίδες εντός του Απριλίου. Η «παράδοση» έσπασε το 2016 όταν η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα του Galaxy S7 νωρίτερα από το συνηθισμένο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονώσει περαιτέρω τα έσοδά της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Προφανώς η συνταγή ήταν επιτυχημένη και πλέον η LG φέρεται να σχεδιάζει το πρόωρο λανσάρισμα του G6, για την κορεατική αγορά, για τις 10 Μαρτίου. Επιπλέον, όπως σημειώνει το Pestaola.gr, η εταιρεία προφανώς και βρίσκει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το πάθημα της Samsung με το Note 7, το οποίο σε μεγάλο βαθμό ανέτρεψε τον συνολικό της προγραμματισμό. Εάν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν το LG G6 θα βρεθεί μόνο του στην αγορά για τουλάχιστον ένα μήνα πριν κάνει την εμφάνισή του το Galaxy S8.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G6, όλα δείχνουν ότι οι σχεδιαστές της LG θα κινηθούν σε σαφώς πιο συντηρητικές γραμμές, μετά και την χλιαρή πορεία που είχε το modular G5. Καινοτομία θα αποτελεί η χρήση οθόνης σε αναλογία 18:9, ανάλυσης 2880×1440 pixels (QHD+ σύμφωνα με την LG) και διαγωνίου 5,7 ιντσών. Επίσης, φημολογείται ότι θα διαθέτει εμπρόσθια κάμερα με ενσωματωμένο σαρωτή ίριδας και ίσως είναι η πρώτη ναυαρχίδα της εταιρείας με αντοχή στο υγρό στοιχείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 1 =