αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκλεισε η συμφωνία εξυγίανσης της Creta Farms

Έκλεισε η συμφωνία εξυγίανσης της Creta Farms

Ανοίγει ο δρόμος για την εξυγίανση της Creta Farms. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης “κλείδωσε” η συμφωνία της Impala με τις Τράπεζες για την εξυγίανση της Creta Farms, αναφέρουν στο Capital πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εκπρόσωποι 5 πιστωτικών ιδρυμάτων, δυο εταιριών factoring και νομικοί σύμβουλοι των εμπλεκομένων μερών υπέγραψαν το τελικό κείμενο για την εξυγίανση της χειμαζόμενης κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Το νομικό κείμενο το οποίο θα κατατεθεί με την αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου θα πρέπει να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη γενική συνέλευση και το Πρωτοδικείο, η συμφωνία θα περάσει και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Για την επίτευξη της συμφωνίας η Creta Farms έχει αναρτήσει και σχετική ανακοίνωση στον διαδικτυακό της τόπο. Στην ανακοίνωση αναφέρει πως “ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, την εταιρεία “IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”, θυγατρική της “BELLA BULGARIA S.A.” και επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσης της Εταιρείας. Η Συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές. Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =