αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκλεισε η νέα μεγάλη επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου- Το πλάνο των 15 εκατ. ευρώ

Έκλεισε η νέα μεγάλη επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου- Το πλάνο των 15 εκατ. ευρώ

Στα χέρια εταιρίας συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου πέρασε την Τετάρτη (29/11) η οργανωμένη Ακτή Βάρκιζας, με τίμημα που φτάνει τα 1,31 εκατ. ευρώ ετησίως με επιπλέον 6% επί του συνολικού τζίρου.

Ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μισθώνει για 25 χρόνια την Ακτή στην εταιρία Black Wave Varkiza που συνδέεται με τον όμιλο Γιαννακόπουλου, με τον πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει:

«Θα επιδιώξουμε η Ακτή να γίνει πόλος έλξης και πέραν των καλοκαιρινών μηνών, σκοπεύουμε να προσδώσουμε τη χαμένη αίγλη με προφανή τον στόχο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να λειτουργήσει με νέο πρόσωπο, ανανεωμένη για την επόμενη χρονιά, τη θερινή σεζόν του 2024».

Ο επενδυτής δικαιούται να επιβάλει είσπραξη αντιτίμου για την είσοδο του κοινού μόνο στην οργανωμένη ακτή, αλλά θα επιτρέπει στους δημότες την πρόσβαση χωρίς καταβολή αντιτίμου. Οι χρήσεις που προτείνονται είναι εστιατόρια, αναψυκτήρια, καταστήματα με είδη σχετικά με την ακτή, γήπεδα και χώροι ευεξίας, ενώ προτείνεται επίσης να σχεδιαστούν γήπεδα τένις, μπάσκετ, χώροι αθλοπαιδειών, παιδική χαρά, ένα υπαίθριο σινεμά 300 θέσεων και ένα αμφιθέατρο 100 θέσεων.

Τα έργα για την υλοποίηση επένδυσης άνω των 15 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσουν το 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + two =