αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγινε το λάθος; Εδώ είναι οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά

Έγινε το λάθος; Εδώ είναι οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά

Όλοι κάνουν λάθη. Ειδικά στην επιχειρηματικότητα. Αν θέλεις να πάρεις ρίσκα και ναι καινοτομήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα σου «βγουν» όλες οι κινήσεις σου. Ακόμα και μερικοί από τους πιο γνωστούς σήμερα επιχειρηματίες, είχαν κάποιες αποτυχίες στο ξεκίνημα τους. Εδώ υπάρχει κάτι που κάνει όμως την διαφορά: Το πως χειρίζεσαι το λάθος.

Οι μεγάλοι ηγέτες έχουν τον τρόπο τους. Όχι μόνο ξεπερνούν τα όποια λάθη, αλλά καταφέρνουν να διδαχτούν από αυτά και να πορευτούν ακόμα πιο δυναμικά στην συνέχεια. Το inc.com παρουσιάζει το πρακτικό κομμάτι. Εδώ είναι λοιπόν οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά από ένα λάθος στην δουλειά σου. Και η συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερη.

1# Αναγνώρισε τα λάθη σου. Είναι το πρώτο βήμα. Μην προσπαθήσεις να τα κρύψεις ή να ρίξεις την ευθύνη σε άλλους. Η παραδοχή των λαθών θα κάνεις τους άλλους να σε σεβαστούν ακόμα περισσότερο.

2# Μάθε από τα λάθη σου. Είναι σημαντικό να δεις τι δεν πήγε καλά. Και να μην το επαναλάβεις.

3# Δίδαξε τους άλλους από τα λάθη σου. Όταν κάνεις το λάθος, φρόντισε να διδάξεις τους άλλους μέσα από αυτό. Οι καλύτεροι ηγέτες είναι οι σπουδαίοι δάσκαλοι, οι coaches και οι οδηγοί που μας δείχνουν το δρόμο, αφού έχουν περάσει εκείνο το μονοπάτι που είμαστε.

4# Ξεπέρασε τα λάθη. Αυτοί που φτάνουν στην επιτυχία, πάντα καταφέρνουν να ξεπερνούν τα λάθη. Μη σταματήσεις στο πρώτο εμπόδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =