αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγινε πάλι… το θαύμα: Η Teleperformance Greece των αμέτρητων καταγγελιών, πήρε πιστοποίηση ως «Great Place to Work»

Έγινε πάλι… το θαύμα: Η Teleperformance Greece των αμέτρητων καταγγελιών, πήρε πιστοποίηση ως «Great Place to Work»

Μια ακόμα εταιρία για την οποία κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, βλέπουμε τώρα να παίρνει νέα διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον. Μιλάμε για την Teleperformance Greece η οποία έλαβε για 2η συνεχόμενη χρονιά την πιστοποίηση Great Place to Work.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, «Με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, η Teleperformance Greece συνεχίζει να διακρίνεται για την ποιότητά της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων. Μαζί χτίζουμε συνεκτικούς δεσμούς, εργαζόμαστε με συνέπεια και συνδιαμορφώνουμε το Great Place to Work του σήμερα. Έχοντας ως κινητήριο δύναμη την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε συνεπείς απέναντί τους, εξασφαλίζοντας το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».

Ωστόσο, ανακοινώσεις και καταγγελίες που έχουν γίνει κατά καιρούς από την μεριά των εργαζομένων, παραθέτουν ένα διαφορετικό σκηνικό και ένα ιδιαίτερα κακό εργασιακό περιβάλλον. Οι καταγγελίες είναι πολλές, και έχουν βγει στην δημοσιότητα τόσο μέσα στην περίοδο της πανδημίας, όσο και πριν από αυτή. Στο It’s Possible έχουμε δημοσιοποιήσει αρκετές τέτοιες καταγγελίες, και παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του site InsideStory.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάχαλο πάλι στην Teleperformance Greece: Μέσα σε μία νύχτα έδιωξε 100 εργαζομένους

Νέες καταγγελίες για την Teleperformance: «Όσοι εργαζόμενοι παίρνουν άδεια ασθένειας, κάνουν απλήρωτες υπερωρίες»

Εργαζόμενοι Teleperformance Greece: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, συνωστισμένοι, στα γραφεία μας»

Τα κωμικοτραγικά σκηνικά σε Vodafone και Teleperformance, κατά τη διάρκεια του σεισμού (και η ακόμα χειρότερη συνέχεια)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =