αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΆρχισαν οι ουρές για τα νέα iPhone- Ξεπούλησαν οι συσκευές πριν ακόμα βγουν λέει η Apple

Άρχισαν οι ουρές για τα νέα iPhone- Ξεπούλησαν οι συσκευές πριν ακόμα βγουν λέει η Apple

Ο παραδοσιακός… χαμός με στόχο την απόκτηση ενός νέου iPhone ξεκίνησε και φέτος. Με πολλούς ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα για να προλάβουν να αγοράσουν πρώτοι τα νέα προϊόντα της Apple. Ακόμα όμως κι αν κάποιος περιμένει για ώρες στην ουρά, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει τη συσκευή που θέλει.

Η Apple ανακοίνωσε ότι κανένα iPhone 7 Plus ή Jet Black iPhone 7 δε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα, κατά το λανσάρισμα. Τα μοντέλα έχουν ήδη ξεπουλήσει, οπότε, μόνο αν ήσασταν ανάμεσα από τους πρώτους στις προπαραγγελίες, θα τα έχετε άμεσα στη διάθεσή σας.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει απογοήτευση σε κόσμο που ήδη περιμένει στην ουρά σε Apple Stores ανά τον κόσμο, όπως π.χ. στον 17χρονο Bishoy Behman που, όπως μεταδίδει το Mashable Australia, είναι ήδη πρώτος στην ουρά του Apple Store στο Sydney. Περιμένει από την Τετάρτη το πρωί και πριν λίγο έμαθε ότι δε θα μπορέσει να αποκτήσει το Plus μοντέλο που επιθυμεί. «Κοιτάζοντας γύρω, όλοι είναι τσατισμένοι», αναφέρει. «Είναι λίγο απογοητευτικό το ότι θυσίασα τα μαθήματά μου στο σχολείο γι’ αυτό».

Οι τρεις φίλοι από την Αυστραλία.

Οι τρεις φίλοι από την Αυστραλία.

Για το φίλο του, Marcus Barsoum 16 ετών, είναι μάλιστα η τρίτη φορά που κυριολεκτικά κατασκηνώνει έξω από το Apple Store για ένα iPhone, καθώς αγαπά τη συγκίνηση και το “hype” του να είσαι από τους πρώτους που το αποκτούν… Ο 18χρονος Mazen Kourouche είναι πιο τυχερός, καθώς είχε προπαραγγείλει το iPhone 7 Plus και ίσως το αποκτήσει άμεσα.

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, τα καλά νέα γι’ αυτούς είναι ότι ένας υπάλληλος του Apple Store τους ενημέρωσε ότι θα λάβουν ένα gift card αξίας 100 δολαρίων Αυστραλίας μαζί με τις “απολογίες” της Apple για το ότι δεν υπάρχει stock στη συσκευή που επιθυμούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =