αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Άπιαστα» τα ποσοστά της Apple: To 92% των κατόχων iPhone δηλώνει ότι θα ξανά αγοράσει νεότερο μοντέλο της εταιρίας

«Άπιαστα» τα ποσοστά της Apple: To 92% των κατόχων iPhone δηλώνει ότι θα ξανά αγοράσει νεότερο μοντέλο της εταιρίας

Πρόσφατη μελέτη που δημοσίευσε η Morgan Stanley αποκαλύπτει ότι το 92% των χρηστών iPhone που θα κάνουν αναβάθμιση μέσα στους επόμενους 12 μήνες ενδιαφέρονται να ξαναγοράσουν τη συσκευή της Apple. Το ποσοστό αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό για την αμερικανική εταιρεία, σε μία εποχή που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέες προτάσεις μετά το καλοκαίρι.

Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η μελέτη της Morgan Stanley αποκαλύπτει ότι το ποσοστό διατήρησης της Apple είναι 92%, υψηλότερο δηλαδή από το 77% της Samsung ή το 59% Της LG. Είναι ακόμη υψηλότερο από το 56% της Motorola ή το 42% της Nokia. Να σημειώσουμε ότι το ποσοστό διατήρησης είναι υψηλότερο και από το 86% του 2016.

Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός στην αγορά των smartphones που λειτουργούν με Android είναι πολύ ισχυρότερος ενώ ορισμένοι IOS χρήστες δεν επιθυμούν να αλλάξουν σε άλλο λειτουργικό σύστημα τα τηλέφωνα τους. Η μελέτη αυτή, ουσιαστικά, αντικατοπτρίζει την κατάσταση μεταξύ iPhοne χρηστών σε σχέση με την προγραμματισμένη κυκλοφορία τριών νέων smartphones της Apple, iPhοne 7s, iPhοne 7s Plus και iPhοne 8.

Το iPhοne 8 διαθέτει μια νέα εμφάνιση με OLED οθόνη και κάμερα 3D ανίχνευσης που υποστηρίζεται ότι θα εκτελεί χαρακτηριστικά αναγνώρισης προσώπου. Το iPhοne 8 σίγουρα θα σημειώσει μεγάλη ζήτηση αν και η τιμή του θα αγγίζει τα 1.000 δολάρια.

Πρόσφατες εικόνες του iPhοne 8 αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της Apple. Η συσκευή θα διαθέτει λειτουργίες ασύρματης φόρτισης ενώ η ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος είναι σε κατακόρυφη θέση. Ακόμα βέβαια δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το Touch ID θα ενσωματωθεί στην οθόνη OLED ή θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =