αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνω- κάτω ο ΕΟΤ με την απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ στην ιδιωτική εταιρία Marketing Greece

Άνω- κάτω ο ΕΟΤ με την απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ στην ιδιωτική εταιρία Marketing Greece

Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό του ΕΟΤ, ενώ στο τραπέζι ήδη έπεσαν και κάποιες παραιτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, τέσσερα από τα εννέα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συγκεκριμένα ο ναύαρχος ε. α. Βασίλης Πολίτης. η κα Αγγελική Μιτσολήδου,  η κα Χαρά Πασχαλίδου και η κα Βαρβάρα Αυδή έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεσή του Χάρη Θεοχάρη λόγω της, όπως σημειώνουν οι ίδιοι, εμμονής του να απαιτεί την απευθείας ανάθεση της διαφημιστικής εκστρατείας της Ελλάδας ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ (ΕΟΤ και 13 Περιφέρειες) στην ιδιωτική εταιρεία Μarketing Greece της οποίας η Διευθύνων Σύμβουλος είναι η σύζυγος κορυφαίου παράγοντα του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι αν γίνουν οι παραιτήσεις αποδεκτές θα συμβαίνει για πρώτη φορά τα 70 χρόνια λειτουργίας του ΕΟΤ. Μάλιστα, αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 20.00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού για το 2020. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ενώ η παρουσίαση θα γίνει στο CINE ΑΙΓΛΗ, τον θερινό κινηματογράφο του Ζαππείου, όπου και θα προβληθεί για πρώτη φορά το βίντεο της φετινής καμπάνιας για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης, Steve Vranakis, θα παρουσιάσει τη στρατηγική στην οποία βασίστηκε η φετινή καμπάνια και η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, θα μιλήσει για τη φιλοσοφία της καμπάνιας και τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − eighteen =