αρχικηVIRALΆνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα KIKO Milano στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Γλυφάδα

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα KIKO Milano στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Γλυφάδα

Ήταν γνωστό ότι η KIKO Milano σχεδίαζε να ανοίξει το νέο της κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας. Τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα, αφού το γνωστό brand άνοιξε το νέο κατάστημα του στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Το νο1 brand καλλυντικών στην Ιταλία, γεννημένο στην πρωτεύουσα της μόδας, μετά τα πρώτα τρία φυσικά καταστήματα (The Mall Athens στην Αθήνα, Mediterranean Cosmos & Pop-Up Store στο Notos Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη) πλέον εξυπηρετεί και το κοινό στα Νότια Προάστια της Αττικής με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, «το ολοκαίνουριο κατάστημα των νοτίων προαστίων χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα, μίνιμαλ και κομψή αισθητική της ΚΙΚΟ Milano και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping στους λάτρεις των ποιοτικών αλλά ταυτόχρονα οικονομικών προϊόντων μακιγιάζ. Ένα ταξίδι στο χρώμα και την περιποίηση μέσα σε έναν υπέροχο χώρο, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό λευκό και απαλό μοβ της μάρκας».

Η ευρεία γκάμα της ΚΙΚΟ Milano με πάνω από 1.000 καλλυντικά προϊόντα καλύπτει κάθε ανάγκη: από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι trendy προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια, ακόμα και πρακτικά αξεσουάρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =