αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε νέο κατάστημα McDonald’s στην Αθήνα- Έχει ανάψει η «μάχη του fast food» στην Ελλάδα

Άνοιξε νέο κατάστημα McDonald’s στην Αθήνα- Έχει ανάψει η «μάχη του fast food» στην Ελλάδα

Με ένα νέο κατάστημα επεκτείνουν το δίκτυο τους στην Ελλάδα τα McDonald’s. Το γνωστό brand άνοιξε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι, όπως ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη Facebook Page του.  Σημειώνεται ότι τα McDonald’s αποχώρησαν πρόσφατα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και την θέση τους εκεί πήραν τα Burger King.

Το νέο μας εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Μεσογείων είναι πλέον γεγονός. Σας περιμένουμε Λ. Μεσογείων 343 και Ίριδος ?

Gepostet von McDonald's am Montag, 31. Dezember 2018

Ωστόσο η αλυσίδα εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τα σχέδια ανάπτυξης των McDonald’s στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τον Victor Tedesco, τον επικεφαλής της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα της αμερικάνικης αλυσίδας γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα, έχει δρομολογηθεί ήδη η λειτουργία εννέα νέων εστιατορίων McDonald’s μέσα στην επόμενη τριετία, τα οποία θα δημιουργήσουν 250 νέες θέσεις εργασίας.

Την ίδια στιγμή τα Burger King όπως είπαμε άνοιξαν το δεύτερο κατάστημα τους στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Ελ. Βενιζέλος. Με την υποδοχή από το κοινό να είναι θερμή. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλοί πολίτες οδηγούν μέχρι το αεροδρόμιο αποκλειστικά για να φάνε στο εν λόγω κατάστημα, χωρίς δηλαδή να περιμένουν κάποια πτήση. Σημειώνεται ότι τα Burger King έχουν παρουσία και στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =