αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιξε η καινούργια Μαρίνα της Βουλιαγμένης- Το… χρυσό ενοίκιο για μία θέση

Άνοιξε η καινούργια Μαρίνα της Βουλιαγμένης- Το… χρυσό ενοίκιο για μία θέση

Σε λειτουργία τέθηκε και επίσημα η καινούργια μαρίνα Βουλιαγμένης. Για μια θέση στη μαρίνα Βουλιαγμένης, το κόστος είναι 5 εκατομμύρια ευρώ για 30 χρόνια. Στόχος των ανθρώπων του Αστέρα Βουλιαγμένης στον οποίο ανήκει η διαχείριση της Μαρίνας, είναι να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες υποδομές ελλιμενισμού σκαφών, ψυχαγωγίας και αγορών της Μεσογείου.

Από την πλευρά της, η ΤΕΚΑΛ που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου, έχει αναλάβει την κατασκευή της επέκτασης του προβλήτα κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων σκαφών δεδομένης της υψηλής τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει η χώρα μας. Το συγκεκριμένο έργο, ωστόσο, έχει διακοπεί προσωρινά μετά από σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακολούθησαν προσφυγές από πολίτες και φορείς.

Η μαρίνα βρίσκεται στη νότια ακτή της Αθήνας, 20 χλμ από τον Πειραιά, στον Αργοσαρωνικό Κόλπο, στην πόλη της Βουλιαγμένης, δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace. Η περιοχή είναι από τις ομορφότερες και διασημότερες στην Αθήνα και περιβάλλεται από ξενοδοχεία, εστιατόρια, την παραλία της Βουλιαγμένης και μια πληθώρα άλλων ανέσεων.

Η μαρίνα διαθέτει 103 θέσεις ελλιμενισμού, έτοιμες να φιλοξενήσουν γιοτ έως 50 μέτρων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =