αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιξε η αναβαθμισμένη πλατφόρμα για τις 120 δόσεις. Αφορά επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Άνοιξε η αναβαθμισμένη πλατφόρμα για τις 120 δόσεις. Αφορά επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Αυτό που αναμέναμε μέσα στην εβδομάδα, έγινε τελικά το απόγευμα της Πέμπτης. Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της νέας βελτιωμένης ρύθμισης των 120 δόσεων για τους οφειλέτες της Εφορίας, που θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση.

Η νέα ρύθμιση αποτελεί χρυσή ευκαιρία για πάνω από 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις προκειμένου να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με την Εφορία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών σε πολύ μικρές και πολλές μηνιαίες δόσεις, ενώ παράλληλα προβλέπει το πάγωμα όλων των κατασχέσεων σε εισοδήματα, καταθέσεις και περιουσίες με ξεμπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών, τη σημαντική μείωση των τόκων και των προσαυξήσεων και τη δυνατότητα ένταξης ακόμη και οφειλών που προκύπτουν εντός του 2019, από δηλώσεις παρελθόντων ετών οι οποίες υποβάλλονται εκπρόθεσμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) και με τη χρήση των προσωπικών κωδικών εισόδου τους στο Taxisnet να προχωρήσουν τη διαδικασία για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης των οφειλών τους.

Για τους περίπου 200.000 οφειλέτες που βρίσκονται ήδη στην προηγούμενη ρύθμιση η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να υποβάλουν εκ νέου αίτηση για να κερδίσουν περισσότερες και μικρότερες δόσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =