αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξαν τα πρώτα καταστήματα JACK&JONES σε Καλλιθέα και Περιστέρι

Άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα JACK&JONES σε Καλλιθέα και Περιστέρι

Η επίσημη έναρξη της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου FF Group και του πολυεθνικού Ομίλου BESTSELLER σηματοδοτείται με το άνοιγμα των δύο πρώτων νέων καταστημάτων Jack&Jones σε Καλλιθέα και Περιστέρι στα πιο εμπορικά και vibrant σημεία των περιοχών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου λιανικής monobrand καταστημάτων Jack&Jones από τον Όμιλο FF Group, οι δύο πρώτοι σταθμοί άνοιξαν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα, στην οδό Θησέως 135-137, και στο Περιστέρι στην οδό Σαρανταπόρου 32. Τα καταστήματα Jack&Jones φιλοξενούν όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Οι συλλογές περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βασικό πυρήνα των συλλογών τους τα jeans. Ο συνδυασμός των ιδιαίτερα προσιτών τιμών, της άριστης ποιότητας και των κορυφαίων σε σχεδιασμό συλλογών καθιστούν την Jack&Jones ένα από τα πιο αγαπημένα denim brand.

Η Jack & Jones ιδρύθηκε το 1990 και από τότε, κάνει το δικό της fashion statement με το urban και denim DNA της. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει τη διαφορά, ενώ σήμερα, ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο brand του ομίλου BESTSELLER, αλλά και ως ένα από τα μεγαλύτερα Brand του κόσμου.

Η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FF Group και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων ανοίγουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − four =