αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιξαν οι πτήσεις: Δείτε σε live χρόνο τι γίνεται πάνω από την Ευρώπη

Άνοιξαν οι πτήσεις: Δείτε σε live χρόνο τι γίνεται πάνω από την Ευρώπη

Σε μια κανονικότητα προσπαθεί να επιστρέψει η Ευρώπη. Οι διεθνείς πτήσεις έχουν ανοίξει -ενόψει και των καλοκαιρινών διακοπών- και ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα πάνω από τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Το flightradar24.com καταγράφει σε live χρόνο όλες τις πτήσεις του πλανήτη και έτσι μπορεί ο καθένας να βλέπει την κίνηση που υπάρχει. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω screenshot ο ουρανός της Ευρώπης έχει πλέον πολλά αεροπλάνα που ταξιδεύουν. Μπορείτε να δείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή εδώ.

Σημειώνεται ότι τις πύλες της στις διεθνείς πτήσεις άνοιξε σήμερα και η Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για σήμερα είναι προγραμματισμένες 235 διεθνείς πτήσεις. Αναλυτικά, για το αεροδρόμιο Αθήνας 69 πτήσεις, Κέρκυρας 21, Χανίων 16, Ηρακλείου 54, Μυκόνου 10, Σαντορίνης 4, Κω 8, Ρόδου 14, Θεσσαλονίκης 23, Σκιάθου 2, Ζακύνθου 5, Ακτίου 2, Καλαμάτας 1, Κεφαλονιάς 2, Πάρου 1, Καρπάθου 1 και Σάμου 2.

Υπενθυμίζεται, ότι οι  14 χώρες με τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει τα σύνορά της από σήμερα είναι η Αλγερία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γεωργία, η Ιαπωνία, το Μαρόκο, η Νέα Ζηλανδία, η Ρουάντα, η Σερβία, η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη, η Τυνησία και η Ουρουγουάη. Εκτός λίστας βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Βραζιλία εξαιτίας του επιδημιολογικού τους προφίλ. Η λίστα θα υπόκειται σε αναθεώρηση ανά 15 ημέρες με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =