αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιξαν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Προσλήψεις κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι/ες του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ που θα επιλεγούν θα έχουν ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης την δια των οχημάτων της Τράπεζας εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών αυτής, όπως ενδεικτικά, τη μετακίνηση των μελών της Διοίκησης, τη διενέργεια χρηματοαποστολών, τη μετακίνηση υπαλλήλων και τη διακίνηση υλικού και αλληλογραφίας μεταξύ των εγκαταστάσεων της Τράπεζας που βρίσκονται στην Αττική, καθώς και την εποπτεία των εργασιών συντήρησης και επισκευής των οχημάτων. Επιπροσθέτως, οι υπάλληλοι της εν λόγω ειδικότητας καλύπτουν και ad hoc ανάγκες μετακίνησης υψηλόβαθμων στελεχών Εθνικών Κεντρικών Τραπεζών και οργανισμών του εξωτερικού που επισκέπτονται την Τράπεζα.

Οι υποψήφιοι/ες του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ που θα επιλεγούν θα έχουν ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης τον χειρισμό του τηλεφωνικού κέντρου του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας και την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων των καλούντων σε αυτό (ενδεικτικά: προώθηση τηλεφωνικών κλήσεων στους τελικούς αποδέκτες τους, παροχή πληροφοριών κ.λπ.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, αρχίζει σήμερα 26 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η προκήρυξη εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − three =