αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆνοιγμα beach bar χωρίς πάρτι και DJs- Μπλεγμένα τα πράγματα με τα μπαρ κλειστού τύπου

Άνοιγμα beach bar χωρίς πάρτι και DJs- Μπλεγμένα τα πράγματα με τα μπαρ κλειστού τύπου

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, φαίνεται όμως ότι το άνοιγμα των διάφορων κέντρων διασκέδασης, παραμένει ένας δύσκολος γρίφος για την Κυβέρνηση.

Για τα beach bars, εξετάζεται σοβαρά να απαγορευτούν για φέτος οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν κάποιες μέρες, ή αλλιώς τα πάρτυ που γίνονταν σε αυτά είτε με την συμμετοχή καλλιτεχνών και live μπάντας, είτε με dj’s. Δηλαδή, η μουσική θα υπάρχει μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας μόνο για την ψυχαγωγία των θαμώνων και όχι για να γίνονται πάρτι. Αυτό που επίσης εξετάζεται είναι να υπάρχει ωράριο λειτουργίας και τα beach bars να κλείνουν με την δύση του ηλίου, ή διαφορετικά να υπάρχει μόνο χαμηλής έντασης μουσική με τους θαμώνες στα τραπέζια να τηρούν τις αποστάσεις.

Τα bar

Για τα bar κλειστού τύπου, τα πράγματα σήμερα φαντάζουν δύσκολα. Μέχρι τώρα η πρόταση είναι να μην ανοίξουν καθόλου την θερινή περίοδο, εκτός βέβαια από αυτά που έχουν εξωτερικό χώρο και η λειτουργία γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μόνο με stands και τραπέζια κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν οι θαμώνες να διασκεδάζουν και να χορεύουν κοντά ο ένας με τον άλλο, όπως ήταν οι εικόνες που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας κάθε καλοκαίρι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή είναι δύσκολο σε τέτοιους χώρους να αποφευχθεί ο αυτοπεριορισμός λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, αυτή την ώρα αν δεν αλλάξει κάτι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν καθόλου τα bar το καλοκαίρι. Μία δύσκολη πάντως εξίσωση καθώς έχει να κάνει με τους ΚΑΔ που έχει δηλώσει κάθε επιχείρηση αλλά και με το αντικείμενό της δηλαδή, κάποια bars έχουν επιλέξει να λειτουργούν σε lounge κατάσταση με την ανάλογη μουσική και προσφέρονται μόνο για χαλάρωση και σε καμία περίπτωση χορό και δυνατή διασκέδαση. Κάποια άλλα όμως, με τον ίδιο ΚΑΔ λειτουργούν με πολλά decibel και έντονη ατμόσφαιρα διασκέδασης και χορού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =