αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Άκου την μουσική που άκουγες σε χαρούμενες στιγμές σου»: 4 απρόσμενα πράγματα που θα σε κάνουν πιο χαρούμενο

«Άκου την μουσική που άκουγες σε χαρούμενες στιγμές σου»: 4 απρόσμενα πράγματα που θα σε κάνουν πιο χαρούμενο

Τελικά, τι μπορεί να σε κάνει χαρούμενο; Οκ, μπορεί να γίνεις πιο χαρούμενος αν κερδίσεις το λαχείο ή αν πετύχεις έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο. Αλλά τώρα δεν θα εξετάσουμε αυτά. Θα δούμε μερικά απλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν πιο χαρούμενο. Ο Alex Korb είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής νευροεπιστήμης στο πανεποστήμιο του UCLA και συγγραφέας του βιβλίου The Upward Spiral. Ο ίδιος παραθέτει στο αμερικανικό Thrive Global 4 απρόσμενα πράγματα που θα σου αλλάξουν άμεσα τη διάθεση προς το καλύτερο. Και μπορεί να τα κάνει ο καθένας.

1# Άκου την μουσική που άκουγες σε χαρούμενες στιγμές σου. Η μουσική έχει μια περίεργη ιδιότητα. Μπορεί να σε «μεταφέρει» σε μέρη που ήσουν όταν άκουγες την ίδια μουσική στο παρελθόν. Με απλά λόγια θα σου ξυπνήσει κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

2# Χαμογέλα. Εκτός από το ότι σε κάνει πιο συμπαθητικό στους άλλους, μπορεί να «ξεγελάσει» και το δικό σου μυαλό. Αφού αυτό θα πάρει το μήνυμα ότι είσαι χαρούμενος. Άλλωστε, το μυαλό συλλέγει «σημάδια» από τα όσα συμβαίνουν τριγύρω.

3# Σκέψου τον μεγάλο στόχο σου. Μπορεί τα πράγματα να πάνε στραβά σε κάποιο σημείο της διαδρομής. Προσπάθησε να αλλάξεις διάθεση κάνοντας το εξής απλό: Σκέψου τον μεγάλο μακροπρόθεσμο στόχο σου. Θα καταλάβεις ότι εργάζεσαι για κάτι που έχεις σημασία και αυτό θα σε κάνει πιο χαρούμενο.

4# Κοιμήσου καλά. Είναι κάτι που συνήθως παραβλέπουμε, αλλά σε αυτό στέκονται πολλοί μεγάλοι επιχειρηματίες. Ένας καλό βραδινός ύπνος πάνω από 7 ώρες, θα σου δώσει ενέργεια για την επόμενη ημέρα και θα έχεις καλύτερη διάθεση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − four =