αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFake διαγωνισμός… του Κωτσόβολου τρέχει στο Facebook- Έβγαλε ανακοίνωση η εταιρία

Fake διαγωνισμός… του Κωτσόβολου τρέχει στο Facebook- Έβγαλε ανακοίνωση η εταιρία

Ακόμα μια περίπτωση fake διαγωνισμού, βλέπουμε να τρέχει στο Facebook. Αυτή τη φορά, υπάρχει χορηγούμενη ανάρτηση δήθεν από τον Κωτσόβολο, η οποία οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Η εταιρία έβγαλε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τους χρήστες να είναι προσεκτικοί.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση (sponsored post) στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site) που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος. 

Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια μας (www.kotsovolos.gr, www.facebook.com/kotsovolos).

Για τη συμμετοχή σας σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το pin του κινητού σας.  

Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση του site ή της σελίδας Facebook».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 15 =