αρχικηVIRALΌταν ο Ζούκερμπεργκ μίλαγε για κάποιο… The Facebook, πίσω στο 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Ζούκερμπεργκ μίλαγε για κάποιο… The Facebook, πίσω στο 2004 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε φτάσει στο 2016 και φυσικά όλο ο πλανήτης γνωρίζει και χρησιμοποιεί το Facebook. Πως ήταν όμως τα πράγματα όταν ξεκίναγαν όλα; Τότε δηλαδή που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήταν ένας 20χρονος φοιτητής και είχε δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα με σκοπό να ενώσει τους ανθρώπους.

Αρχικά τους ανθρώπους του Χάρβαρντ. Αυτό έλεγε άλλωστε ο ίδιος, όταν είχε εμφανιστεί στο CNBC το 2004, για να μιλήσει για κάποιο… The Facebook. Έτσι ήταν η ακριβής ονομασία της πλατφόρμας, στην αρχή της πορείας της.

«Τώρα βρισκόμαστε στους 100.000 ανθρώπους επομένως ποιος ξέρει που θα πάμε στο μέλλον. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολλά περισσότερα πανεπιστήμια μέχρι το φθινόπωρο, ελπίζουμε για πάνω από 100.00 ή 200.000 και από εκεί και πέρα θα παρουσιάσουμε μία σειρά από επιπλέον εφαρμογές που θα κάνουν τους ανθρώπους να επιστρέφουν στο site και ίσως να κάνουν και κάτι cool» δήλωνε, μεταξύ άλλων, ο Ζούκερμπεργκ. Πολύ λιγότερο άνετος μπροστά στην κάμερα τότε, και πιθανότατα ούτε ο ίδιος φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Πριν λίγο καιρό, το δίκτυο CNBC είχε θυμηθεί το εν λόγω βίντεο από εκείνη την εμφάνιση του Ζούκερμπεργκ. Και το είχε ανεβάσει στο Facebook. Ένα σχόλιο ενός απλού χρήστη από κάτω, ίσως περιέχει όλη την ουσία αυτής της ιστορίας: «Τότε ο Ζούκερμπεργκ μίλαγε για κάποιο The Facebook, και τώρα όλοι παρακολουθούμε αυτό το βίντεο, μέσα από το Facebook».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + one =