αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν είσαι 22, 23, 24, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τις αποτυχίες»: Ο Mark Cuban παραθέτει την άποψη του

«Όταν είσαι 22, 23, 24, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τις αποτυχίες»: Ο Mark Cuban παραθέτει την άποψη του

Έχουμε ξανά μιλήσει για τον Mark Cuban εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για επιχειρηματία, επενδυτή και εκατομμυριούχο. Έχει καταφέρει να καταγράψει το δικό του success story. Μιλώντας στο The Thrive Global Podcast, παρέθεσε τη δική του ιδιαίτερη άποψη για την αποτυχία και το τι πρέπει να κάνει ένας νέος στην αρχή της διαδρομής του.

«Όταν είσαι 22, 23, 24, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τις αποτυχίες», σημείωσε ο ίδιος. Όπως εξήγησε, οι νέοι σε αυτές τις ηλικίες, πρέπει να ξεκινήσουν μια δουλειά. Κι ας μην είναι η «τέλεια δουλειά». Η γνώμη του Mark Cuban είναι ξεκάθαρη: «Όποια δουλειά κι αν βρεις, θα πληρώνεσαι για να μαθαίνεις. Πάρε αυτή τη δουλειά».

Όλοι είμαστε καλοί σε κάτι, σημείωσε ο γνωστός επενδυτής και συμπλήρωσε ότι απλά πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό. Όντως, το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι το δύσκολο.

«Δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα αποτύχεις. Αρκεί να είσαι σωστός μια φορά. Μετά όλοι θα σε αποκαλούν ‘επιτυχία της μιας βραδιάς’» τόνισε ο Mark Cuban.

Και επεσήμανε ότι και ο ίδιος είχε πολλές αποτυχίες, στην αρχή της διαδρομής του. Από όλα αυτά όμως πήρε τα χρήσιμα μαθήματα. Και το αποτέλεσμα ήταν μεγαλειώδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =