αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όσοι έχουν εμμονή… με το Σαββατοκύριακο, δεν θα γίνουν ποτέ πλούσιοι»: Ο Grant Cardone ξανά χτυπά

«Όσοι έχουν εμμονή… με το Σαββατοκύριακο, δεν θα γίνουν ποτέ πλούσιοι»: Ο Grant Cardone ξανά χτυπά

Τον τελευταίο καιρό, ο Grant Cardone έχει βάλει στο στόχαστρο του τα Σαββατοκύριακα. Με διάφορα FB posts, εξηγεί ότι στόχος δεν είναι το Σαββατοκύριακο, αλλά το πως θα εργαστείς τις 5 εργάσιμες ημέρες, έτσι ώστε να φτάσεις στον στόχο σου. Έχει επίσης πει, ότι αν δεν είσαι εκατομμυριούχος… δεν αξίζει να κάθεσαι τα ΣΚ.

Τώρα επανέρχεται, με νέα ανάρτηση στο Facebook.  «Οι άνθρωποι που έχουν εμμονή με το Σαββατοκύριακο, δεν θα δημιουργήσουν ποτέ πλούτο για αυτούς και τις οικογένειες τους», σημειώνει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι που ξοδεύουν όλη την εβδομάδα περιμένοντας δύο ημέρες στις οποίες δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα, είναι απλά μέτριοι».

People who are obsessed with the weekend will never create any real wealth for themselves or their families. People…

Posted by Grant Cardone on Samstag, 19. August 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 7 =