αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Χτίσε μια εταιρία που δεν θα πουλήσεις»: 9+1 συμβουλές επιτυχίας από τον Evan Spiegel (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χτίσε μια εταιρία που δεν θα πουλήσεις»: 9+1 συμβουλές επιτυχίας από τον Evan Spiegel (ΒΙΝΤΕΟ)

O Evan Spiegel έκανε πάντα τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Μπορεί οι επιλογές του να ξάφνιαζαν αρκετούς, αλλά ο ίδιος ακολουθούσε έναν ιδιαίτερο δρόμο προς την επιτυχία. Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που είπε «όχι» στην μεγάλη πρόταση του Mark Zuckerberg, για εξαγορά του Snapchat.

Το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαίωσε, αφού στη συνέχεια η αξία του Snapchat εκτοξεύτηκε. Το ίδιο και ο αριθμός χρηστών που διαθέτει η πλατφόρμα. Εφάρμοσε αρκετές καινοτομίες, αναγκάζοντας μάλιστα πολλές φορές το Facebook να προχωρήσει… σε αντιγραφές. Ενώ πριν λίγο καιρό, το Snap -όπως ονομάζεται πλέον η μητρική εταιρία του Snapchat- προχώρησε στην Δημόσια Εγγραφή της.

Παραπάνω, θα δείτε ένα σύντομο βίντεο με το TOP-10 των συμβουλών του Evan Spiegel. Μερικές τολμηρές προτάσεις, για να φτάσεις στην επιτυχία. Σίγουρα, κάποιες από αυτές δεν είναι και οι πιο συνηθισμένες συμβουλές. Είναι όμως ο δρόμος του απρόβλεπτου κυρίου Spiegel. Κρατάμε, μεταξύ άλλων, μια φράση: «Κάποιος πάντα θα έχει μια άποψη για εσένα. Ότι και να κάνεις… πότε δεν θα είναι αρκετό. Βρες λοιπόν κάτι σημαντικό για εσένα. Βρες κάτι που να αγαπάς».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − three =