αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΥπήρξαν… και απρόοπτα: Αυτοκινούμενο τζιπ της Uber πέρασε με κόκκινο (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπήρξαν… και απρόοπτα: Αυτοκινούμενο τζιπ της Uber πέρασε με κόκκινο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τετάρτη ήταν αναμφίβολα μια σημαντική ημέρα. Τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό της Uber, βγήκαν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο και πλέον είναι διαθέσιμα για το κοινό. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, ένα από τα τζιπ Volvo που χρησιμοποίησε η Uber… πέρασε με κόκκινο φανάρι. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα.

Δεν έχει γίνει γνωστό, τι ακριβώς πήγε στραβά. Προφανώς το λογισμικό δεν λειτούργησε σωστά, όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στο όχημα βρίσκονταν άνθρωπος τόσο στη θέση του οδηγού, για λόγους ασφαλείας, όσο και στη θέση του συνοδηγού για να συλλέγει στοιχεία. Κανείς δεν επενέβη στην περίπτωση αυτή.

Γίνεται σαφές, ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ακόμα. Έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά στο 100%. Τα εν λόγω οχήματα είναι εξοπλισμένα με 9 κάμερες, αλλά και ένα ειδικό ραντάρ στην οροφή, που «σαρώνει» οτιδήποτε βρίσκεται τριγύρω. Ενώ επίσης διαθέτουν το σχετικό λογισμικό της Uber. Μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί το φιλόδοξο εγχείρημα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

image_7

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 6 =