αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Υπάρχει ένα μυστήριο στο Pokemon Go που κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει», λέει ο CEO της Niantic

«Υπάρχει ένα μυστήριο στο Pokemon Go που κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει», λέει ο CEO της Niantic

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς Pokemon Go, συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από αρκετά Pokemon.

Μέχρι πρότινος, πιστεύαμε ότι τα μεγάλα μυστήρια ήταν το Ditto, τα θρυλικά πουλιά, ο Mew και ο Mewtwo. Τα δεδομένα ήρθε να αλλάξει, η αινιγματική δήλωση που έκανε ο CEO της Niantic, John Hanke, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει ένα μυστήριο που κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την δήλωση που έκανε στο GamesRadar+, o Hanke δήλωσε ότι “πάντα θα υπάρχουν μυστήρια και μυστικά στο παιχνίδι, διότι συνεχεία προσθέτουμε νέα. Υπάρχει όμως ένα μυστήριο που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Θα δείτε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει στην πορεία του παιχνιδιού τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το IGN Greece, προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν αναφέρεται στο νέο Lapras event που αναμένεται να διεξαχθεί αρχικά στην Ιαπωνία. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ήδη κομμάτι του παιχνιδιού το μυστήριο αυτό μετά το Halloween event, απάντησε κατηγορηματικά, “δεν δίνω άλλα στοιχειά”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =