αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα το WhatApp σου δίνει τη δυνατότητα να καρφιτσώσεις τις «καλές» επαφές σου

Τώρα το WhatApp σου δίνει τη δυνατότητα να καρφιτσώσεις τις «καλές» επαφές σου

To WhatsApp Messenger επιτρέπει πλέον στους χρήστες του το μαρκάρισμα των επαφών με τις οποίες συνομιλούν πιο συχνά.

Μέσα από ένα εικονίδιο με σύμβολο την καρφίτσα, μπορεί ο χρήστης στο WhatsApp Messenger να θέσει ως προβεβλημένες κάποιες επαφές με τις οποίες συνομιλεί πιο συχνά, έτσι ώστε αυτές οι επαφές να εμφανίζονται πιο συχνά στη λίστα με τους συνομιλητές του. Το αντίστοιχο εικονίδιο βρίσκεται δίπλα από κάθε συνομιλία, προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να θέσει ως pinned όποιον επιθυμεί και να κρατά ψηλά στη λίστα τις συνομιλίες που γίνονται συχνά.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στην Android εφαρμογή με αριθμό έκδοσης 2.17.163 του WhatsApp, αρχικά σε beta μορφή και αργότερα ως κανονικό στοιχείο της επίσημης εφαρμογής. Ο μέγιστος αριθμός chats που θα μπορεί να γίνει pinned είναι τρεις. Το στοιχείο αυτό αναμένεται να το βρουν χρήσιμο όλοι οι τακτικοί χρήστες του WhatsApp, οι οποίοι θέλουν να έχουν ψηλά τις επαφές με τις οποίες επικοινωνούν συχνά, ενώ ταυτόχρονα, μπορούν με αυτόν τον τρόπο να κάνουν μία καλύτερη διαχείριση των συνομιλιών τους.

Το στοιχείο αυτό ξεκινά να διατίθεται σε όσους έχουν ζητήσει να συμπεριληφθούν στη λίστα με τους beta δοκιμαστές του WhatsApp.

Πηγή: Pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =