αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα το Facebook θα σε βοηθά να πραγματοποιείς νέες γνωριμίες (αν δεν το κάνεις ήδη)

Τώρα το Facebook θα σε βοηθά να πραγματοποιείς νέες γνωριμίες (αν δεν το κάνεις ήδη)

Το έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible: Στο (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον όλα θα γίνονται μέσω Facebook. Είναι ταχύτατη η ανάπτυξη της πλατφόρμας σε πολλά πεδία. Τώρα μπαίνει και στο κομμάτι του dating, το οποίο παραδοσιακά ενδιαφέρει πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Η νέα λειτουργία που ετοιμάζουν ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του, ονομάζεται Discover People. Αυτό θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γνωρίσουν νέους ανθρώπους (που δεν είναι ήδη fb friends). Ανθρώπους που έχουν μεταξύ τους κοινά ενδιαφέροντα.

Ο καθένας θα μπορεί να μπει με ένα κλικ στη νέα λειτουργία, αφού αυτή θα βρίσκεται ανάμεσα στις γνωστές καρτέλες όπως τα “Events” και οι “Pages”. Εκεί η πλατφόρμα θα σας ζητά αρχικά να επιβεβαιώσετε ότι το προφίλ σας είναι up-to-date, και στη συνέχεια θα σας ανοίγει ένα παράθυρο με ανθρώπους που δεν είστε ιντερνετικοί φίλοι, αλλά μοιράζεστε κάτι κοινό όπως: πανεπιστήμιο, χώρο εργασίας ή εκδηλώσεις.

Έτσι θα μπορούν να έρθουν κοντά άνθρωποι που κάνουν την ίδια δουλειά, μέχρι και άτομα που κατοικούν απλά στο ίδιο χωριό. Όπως σημειώνει το TechCrunch, η νέα λειτουργία του Facebook, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για ιντερνετικό dating. Αφού πλέον το να βρεις άγνωστους ανθρώπους που μοιράζονται κάτι κοινό με εσένα, θα μπορεί να συμβεί μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Και γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι μπαίνοντας επίσης σε αυτό το πεδίο, το Facebook γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος, έχοντας φυσικά μια τεράστια βάση χρηστών. Είπαμε: όλα θα γίνονται μέσω Faceook όσο περνά ο καιρός.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − four =