αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα τα βίντεο HDR κατέφθασαν και στο Youtube

Τώρα τα βίντεο HDR κατέφθασαν και στο Youtube

Το HDR (High Dynamic Range) έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι κάτοχοι συμβατών 4K τηλεοράσεων βλέπουν πως θα έχουν πλέον ολοένα και περισσότερο περιεχόμενο για να απολαύσουν. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του PS4 Pro και με το HDR να υποστηρίζεται τόσο από το Xbox One S, όσο και από όλες τις εκδόσεις του PS4 (μετά το τελευταίο update), το YouTube ανακοίνωσε πως το υποστηρίζει πλέον στα videos του.

Οι χρήστες θα μπορούν να δουν σχετικά videos αν η εν λόγω τεχνολογία υποστηρίζεται από την τηλεόρασή τους (ή το Chromecast Ultra) ή αν έχουν κάποιο συμβατό monitor, όπως σημειώνει το Pc Magazine.

Οι κάτοχοι PS4 Pro θα μπορούν, επίσης, να ανεβάσουν περιεχόμενο με HDR από το PS4 Pro τους στο YouTube, αν βέβαια έχουν τον σχετικό εξοπλισμό καταγραφής (ο οποίος θα πρέπει κι αυτός με τη σειρά του να υποστηρίζει το HDR).

Ο λόγος που χρειάζεται αυτό το βήμα είναι επειδή δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη η επίσημη εφαρμογή του YouTube στο PS4. Υπενθυμίζεται πως το HDR προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, αντίθεσης και φωτεινότητας στην εικόνα και δεν είναι τεχνική βελτίωσης της ανάλυσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =