αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να «ταξιδέψεις» σε μια τοποθεσία, μέσω live βίντεο στο Google Earth

Τώρα μπορείς να «ταξιδέψεις» σε μια τοποθεσία, μέσω live βίντεο στο Google Earth

Το Google Earth ανανεώθηκε πρόσφατα, με πλήθος νέων λειτουργιών να έχουν εισαχθεί στην πλατφόρμα – όπως τη δυνατότητα προβολής τρισδιάστατων χαρτών και το χαρακτηριστικό Voyager, που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν εικονικά σε διάφορες τοποθεσίες του πλανήτη.

Η λειτουργία Voyager τώρα εμπλουτίστηκε και με μια νέα δυνατότητα, παρέχοντας ζωντανό βίντεο από ενδιαφέροντα σημεία της Γης, ορισμένα εκ των οποίων θεωρούνται “θαύματα της φύσης”. Έτσι, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να θαυμάσει σε πραγματικό χρόνο, σαν να βρισκόταν εκεί, τη δραστηριότητα στις εν λόγω περιοχές.

Προς το παρόν παρέχεται βίντεο από το Εθνικό Πάρκο Katmai της Αλάσκα, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί πέντε κάμερες, με μία από αυτές μάλιστα να είναι υποβρύχια. Αν λοιπόν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τη ζέστη που επικρατεί στη χώρα μας, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να παρακολουθήσετε… τις αρκούδες να ψαρεύουν!

Να ενημερώσουμε ότι για να αξιοποιήσετε τη νέα λειτουργία του Google Earth θα πρέπει να ανοίξετε το σχετικό σύνδεσμο μέσω του Google Chrome browser.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 2 =