αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να κάνεις live streaming μέσω YouTube με ένα κλικ. Η πλατφόρμα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα

Τώρα μπορείς να κάνεις live streaming μέσω YouTube με ένα κλικ. Η πλατφόρμα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα

Το YouTube μας διευκολύνει να μεταδώσουμε ζωντανό streaming απευθείας από την επιφάνεια εργασίας μας, με μια εύχρηστη νέα ενημέρωση στην ιστοσελίδα του.

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να ρυθμίσετε ένα ζωντανό streaming από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικοποιητή, πιθανόν γνωρίζετε ότι στην πορεία μπορεί να υπάρξουν μερικά περίπλοκα βήματα. Από σήμερα το YouTube, κάνει τη διαδικασία τόσο εύκολη όσο μερικά κλικ. Απλά κατευθυνθείτε στο youtube.com/webcam ή κάντε κλικ στο «Go Live» κάτω από το «Create» στην επικεφαλίδα της πλατφόρμας για να ξεκινήσετε τη ροή σας. Από εδώ και στο εξής δεν θα χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό για streaming ή επιπλέον ρυθμίσεις.

Οι δημιουργοί που δοκιμάστηκαν στην πρώτη έκδοσή του το χρησιμοποίησαν για μαθήματα ευεξίας και ομορφιάς, για διάφορες ενημερώσεις των οπαδών τους και για κριτικές προϊόντων. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Chrome από σήμερα και σύντομα θα επεκταθεί σε περισσότερους browsers. Με αυτήν την νέα λειτουργία, η εταιρεία ελπίζει ότι περισσότεροι vloggers ομορφιάς και κριτικοί προϊόντων θα κερδίσουν από τη γοητεία του ζωντανού βίντεο. Το YouTube σημειώνει επίσης ότι σύντομα θα προσθέσει υποστήριξη για live streaming μέσω της κάμερας του κινητού σας – η λειτουργία θα φτάσει αρχικά σε επιλεγμένα τηλέφωνα από τις εταιρείες Asus, LG, Motorola, Nokia και Samsung. Η νέα λειτουργία live streaming από τον Chrome είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, αλλά πρώτα θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το YouTube αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Μετά από αυτό, θα λάβετε έναν σύνδεσμο που θα μπορείτε να μοιραστείτε με τους οπαδούς σας, ώστε να μπορούν να συντονιστούν με την προσωπική ζωή σας οποιαδήποτε στιγμή.

Πηγή: LIFO

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 3 =