αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να βρεις τον μέντορα σου μέσω της νέας λειτουργίας του Linkedin (ή να γίνεις εσύ ένας τέτοιος)

Τώρα μπορείς να βρεις τον μέντορα σου μέσω της νέας λειτουργίας του Linkedin (ή να γίνεις εσύ ένας τέτοιος)

Όλοι σε κάποια φάση της ζωής τους θα βρεθούν σε ένα σημείο που θα θέλουν καθοδήγηση. Δεν είναι πολλοί άλλωστε εκείνοι που τα κατάφεραν χωρίς να έχουν ένα πρότυπο για να εμπνευστούν και να αντλήσουν σοφία.

Οι μέντορες είναι τα άτομα που στις δύσκολες αποφάσεις θα σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές ή θα σε βοηθήσουν να βρεις νέους ορίζοντες σε κάθε τομέα. Μιλώντας όμως για τα επαγγελματικά, που απασχολούν τους περισσότερους σήμερα, μια συμβουλή μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Αν έχεις λοιπόν ήδη λογαριασμό στο Linkedin (αν δεν έχεις, γιατί έτσι;) μπορείς πια όχι μόνο να μαθαίνεις για εργασιακές ευκαιρίες αλλά παράλληλα να βρεις τον μέντορά σου.

Η δημοφιλής πλατφόρμα δημιούργησε μια νέα δωρεάν υπηρεσία παροχής συμβουλευτικής στα μέλη της. Μέσω αυτής μπορείς είτε να βρεις τον δικό σου μέντορα είτε να γίνεις εσύ για κάποιον άλλο. Αρκεί να δηλώσεις στο προφίλ σου ότι ενδιαφέρεσαι και έπειτα το LinkedIn αναλαμβάνει να κάνει τα σωστά ταιριάσματα ανάλογα με το κάθε μέλος.

Προς το παρόν βέβαια είναι περιορισμένη η λειτουργία του, αλλά προσεχώς θα μπορεί ο καθένας να βρει τον δικό του μέντορα.

Πηγή: askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − four =