αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να βγάζεις το ηλεκτρονικό εισιτήριο σου μέσω του WarplyPay

Τώρα μπορείς να βγάζεις το ηλεκτρονικό εισιτήριο σου μέσω του WarplyPay

Το WarplyPay® ενισχύεται με μια νέα υπηρεσία ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω κινητού, που ήδη χρησιμοποιείται από αρκετές εφαρμογές εμπόρων και έρχεται για να εμπλουτίσει περαιτέρω τις παροχές της Warply και του WarplyPay®. Οι δυνατότητες της νέας αυτής υπηρεσίας ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο WarplyPay® ποικίλουν ανάλογα με τη δραστηριότητα του εκάστοτε εμπόρου, καθώς περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική πώληση – μέσω κινητού ή και website – εισιτηρίων για τρένα, λεωφορεία, θεάματα (θέατρα και κινηματογράφους), μουσεία, εκδηλώσεις, αρχαιολογικούς χώρους και πολλά άλλα.

Η καινοτόμα υπηρεσία ticketing του WarplyPay® διευκολύνει τον τελικό καταναλωτή/χρήστη να αγοράσει γρήγορα το εισιτήριο της επιλογής του απευθείας μέσα από οποιοδήποτε mobile app ή και website που έχει διασυνδεθεί με το WarplyPay®. Έχοντας «γεμίσει» χρήματα το ψηφιακό του πορτοφόλι μέσα από την εφαρμογή του εμπόρου, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα, ξοδεύοντας το υπόλοιπο που διαθέτει, να ολοκληρώσει την αγορά του εισιτηρίου εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή ή να ανοίξει άλλο webpage.

Όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξόπουλος, Warply COO, “Μοναδικός στόχος της Warply είναι η ενίσχυση των online συναλλαγών μέσω κινητού, βελτιώνοντας τις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις. Με απόλυτη ασφάλεια, οι χρήστες μπορούν πλέον, εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώνουν τις αγορές τους απευθείας μέσα από την εφαρμογή του εμπόρου, χωρίς να μεταβαίνουν σε άλλες εφαρμογές ή ιστοσελίδες. Τη νέα υπηρεσία ήδη την έχουν αγκαλιάσει και υιοθετήσει μεγάλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συνεχίζουμε δυναμικά να λανσάρουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πληρωμών»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + ten =