αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να ανταλλάσσεις αρχεία ως 1GB μέσω του Mozilla- Δες πως

Τώρα μπορείς να ανταλλάσσεις αρχεία ως 1GB μέσω του Mozilla- Δες πως

Ένα τμήμα των εργασιών του ιδρύματος Mozilla κατά την ανάπτυξη του προγράμματος περιήγησης Firefox ασχολείται και με τη δοκιμή νέων λειτουργιών

Οι προγραμματιστές του ιδρύματος Mozilla, που βρίσκονται πίσω από τον Firefox, δοκιμάζουν συνεχώς νέα εργαλεία και λειτουργίες για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ανοικτού κώδικα. Mozilla: στείλτε δωρεάν & με ασφάλεια αρχεία έως 1GB

Ένα από αυτά είναι και η Αποστολή ή Send, μια δωρεάν εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης για την κοινή χρήση αρχείων σε μέγεθος έως και 1GB. Μετα την αποστολή και τη λήψη των αρχείων, αυτά μπορούν να αυτό-καταστραφούν, όπως διαβάζουμε στο Secnews.gr.

Πως μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό;

Απλά ανοίξτε σε κάθε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης το παρακάτω URL, και ρίξτε μέσα το αρχείο που θέλετε να μοιραστείτε. Τόσο απλό!

https://send.firefox.com/

Το ίδρυμα Mozilla αναφέρει ότι η νέα λειτουργία είναι απόλυτα ιδιωτική και κρυπτογραφημένή από την πλευρά του πελάτη (κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτοί μπορούν να δουν το τι ανεβάζετε για να μοιραστείτε με τους φίλους σας) και ότι ο σύνδεσμος που παραπέμπει στο αρχείο που ανεβάσατε θα λειτουργεί μόνο για μία λήψη ή έως και για 24 ώρες, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα.

Έτσι μπορείτε να στείλετε τα projects πολύ γρήγορα όσο και με άλλες υπηρεσίες όπως την WeTransfer. Φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρέπει να μοιραστείτε κάτι με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το δουν άλλοι.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =