αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρία tips για να ξεχωρίσεις στον χαοτικό κόσμο των Social Media. Και μπορείς να ξεκινήσεις τώρα

Τρία tips για να ξεχωρίσεις στον χαοτικό κόσμο των Social Media. Και μπορείς να ξεκινήσεις τώρα

Είναι δεδομένο, ότι αν θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρηση σου ή το personal brand σου στην εποχή μας, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα social media. Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα όμως. Πλέον οι χρήστες των social media και οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται εκεί, έχουν γίνει τόσες πολλές, που έχουν δημιουργήσει έναν χαοτικό ψηφιακό κόσμο.

Πως μπορείς λοιπόν να ξεχωρίσεις μέσα σε αυτό το χάος; Ο marketer και digital γκουρού, Neil Patel, παραθέτει 3 συγκεκριμένα tips, στο παρακάτω βίντεο. Καταρχήν, είναι σημαντικό να πεις το story σου. Ανεξάρτητα από τις αλλαγές που κάνει στον αλγόριθμο του το Facebook, οι άνθρωποι πάντα θα θέλουν να μάθουν και να διαμοιραστούν ωραίες προσωπικές ιστορίες. Έχεις μια τέτοια; Αν ναι, τότε πες την σε όλους.

Ναι, οι αλγόριθμοι κάνουν την δουλειά σου όλο και πιο δύσκολη, αλλά αν έχεις καλό περιεχόμενο, μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό είναι το δεύτερο tip. Μην απογοητεύεσαι, και προσπάθησε να δημιουργήσεις καλό και ξεχωριστό περιεχόμενο. Είτε μέσω κειμένων, είτε βίντεο, είτε podcastings.

Τρίτον, γίνε μέρος της κοινότητας. Μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Βρες τρόπους για να βοηθήσεις τους ανθρώπους, να κάνεις την ζωή τους καλύτερη. Α, και είναι απαραίτητο να απαντάς στα σχόλια και στα μηνύματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =