αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία μυστικά επιτυχίας από τον συνιδρυτή του Vimeo (ναι, σήμερα είναι εκατομμυριούχος)

Τρία μυστικά επιτυχίας από τον συνιδρυτή του Vimeo (ναι, σήμερα είναι εκατομμυριούχος)

Η περίοδος γύρω από το 2004 φαίνεται ότι ήταν η «αφετηρία» για πολλά τεχνολογικά projects, που σήμερα έχουν εξελιχτεί σε κολοσσούς. Τότε δημιουργήθηκε, μεταξύ άλλων, και η γνωστή πλατφόρμα Vimeo. Μέσω της οποία οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ή να ανεβάζουν οι ίδιοι βίντεο.

Τo Vimeo βγήκε στον ιντερνετικό αέρα το 2004. Το 2007 άρχισε να υποστηρίζει επίσης το ανέβασμα HD βίντεο. Η πορεία του ήταν και παραμένει ανοδική. Δεν είναι τυχαίο ότι τον Μάρτιο του 2016, η πλατφόρμα είχε πάνω από 130.000.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Η λέξη Vimeo είναι λογοπαίγνιο των λέξεων video και me. Είναι επίσης αναγραμματισμός της λέξης αγγλικής λέξης movie. Οι δύο άνθρωποι που σκέφτηκαν να δημιουργήσουν την διάσημη πλατφόρμα ήταν οι Jake Lodwick and Zach Klein. Ο δεύτερος μάλιστα, είναι σήμερα 33 χρονών και σε διάφορες ομιλίες του κατά καιρούς, έχει δώσει τα δικά του μυστικά για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Το It’s Possible θυμάται μερικά από αυτά.

Τρία μυστικά επιτυχίας από τον Zach Klein.

1– Όταν κάτι που έχεις δημιουργήσει δεν δουλεύει, αυτό δεν δουλεύει. Όχι εσύ. Εσύ δουλεύεις. Εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς.

2– Μια καλή ιδέα είναι άχρηστη, χωρίς την άψογη εκτέλεση και τη δέσμευση να προσπαθείς ξανά και ξανά.

3– Χρειάζεται αφοσίωση στην ποιότητα, την κοινότητα και την πρωτοτυπία. Χωρίς εξαίρεση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 13 =