αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter ξεκινά να πολεμά τα κακόβουλα σχόλια στην πράξη

Το Twitter ξεκινά να πολεμά τα κακόβουλα σχόλια στην πράξη

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Twitter από τότε που ξεκίνησε τη διαδρομή του, είναι τα κακόβουλα σχόλια που υπάρχουν και γενικότερα οι χρήστες με συνεχή υβριστική συμπεριφορά. Τώρα φαίνεται ότι η διάσημη πλατφόρμα αποφάσισε να πολεμήσει στην πράξη όλα αυτά.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα, τα οποία θα βοηθήσουν έτσι ώστε το περιβάλλον του Twitter να γίνει πιο «κόσμιο». Πρώτα από όλα, το Twitter θα κάνει πιο καλή δουλειά σε ότι αφορά τους banned users, στους οποίους δεν θα επιτρέπει να δημιουργούν νέα προφίλ και να επανέρχονται στην πλατφόρμα. Η εταιρία δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο που θα το πετύχει αυτό, έτσι ώστε να μην μπορούν οι άνθρωποι να «ξεγελάσουν» το σύστημα.

Παράλληλα, προσθέτει τη λειτουργία «ασφαλούς αναζήτησης». Η οποία μόλις την ενεργοποιεί κάποιος χρήστης, θα απομακρύνει tweets με ακατάλληλες λέξεις, φράσεις ή εικόνες από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να «κρυφτούν» σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο κάτω από Tweets. Αν κάποιος θέλει να τα δει, θα πρέπει να πατήσει μια επιλογή που θα λέει «show less relevant replies».

Φαίνεται ότι μετά το σίριαλ του περασμένου φθινοπώρου, όπου το Twitter έψαχνε για αγοραστή… και δεν έβρισκε κανέναν, τα στελέχη του έχουν αποφασίσει να κάνουν ριζικές αλλαγές έτσι ώστε να αναβαθμίσουν την πλατφόρμα. Μένει να δούμε στην πράξη πως θα λειτουργήσουν οι τα νέα πράγματα που προστέθηκαν και τι feedback θα υπάρξει από τους χρήστες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =