αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter θα βγάλει 24ωρο live πρόγραμμα και έκλεισε μεγάλη συνεργασία με το Bloomberg

Το Twitter θα βγάλει 24ωρο live πρόγραμμα και έκλεισε μεγάλη συνεργασία με το Bloomberg

Το Twitter σχεδιάσει το μεγάλο «χτύπημα» του, βγάζοντας στον ιντερνετικό αέρα, 24ωρο live πρόγραμμα. Αυτό το έχουμε ξανά πει. Τώρα, βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μια πολύ σημαντική συνεργασία, στα πλαίσια του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Το Twitter αναμένεται να συνεργαστεί με το πρακτορείο Bloomberg, για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος που προαναφέραμε.

Όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό The Verge, θα δημιουργηθεί ουσιαστικά μια υπηρεσία ειδήσεων, την εποπτεία της οποίας θα έχει το Bloomberg. Με το Twitter να προσφέρει την πλατφόρμα (και τους χρήστες). Η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο. Ενώ το project θα υποστηρίζεται και από διαφημίσεις.

Ο CEO της Bloomberg Media, Justin Smith, τόνισε ότι η νέα υπηρεσία θα «επικεντρώνεται στις πιο σημαντικές ειδήσεις, για ένα ευφυές κοινό από όλο τον κόσμο». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, βίντεο από verified χρήστες του Twitter. Κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει… ρεπόρτερ από όλα τα μέρη του πλανήτη. Φυσικά, θα υπάρχει παράλληλα και υλικό που θα παράγεται από το διεθνές πρακτορείο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − one =