αρχικηVIRALΤο Tripadvisor ανακοίνωσε του καλύτερους προορισμούς για το 2018. Και ένα ελληνικό νησί ανάμεσα τους

Το Tripadvisor ανακοίνωσε του καλύτερους προορισμούς για το 2018. Και ένα ελληνικό νησί ανάμεσα τους

Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2018 μόλις ανακοινώθηκαν από το Tripadvisor στα πλαίσια των ετήσιων βραβείων Travellers’ Choice για τους προορισμούς, που διοργανώθηκαν για δέκατη συνεχή χρονιά.

Την κορυφή της λίστας κατέκτησε το ρομαντικό και γραφικό Παρίσι. Το Λονδίνο κατέκτησε τη δεύτερη θέση ως καλύτερος προορισμός στον κόσμο και την πρώτη ως καλύτερος προορισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται από την αγαπημένη σε πολλούς ταξιδιώτες του κόσμου, Ιταλία.

Οι νικητές των βραβείων καθορίζονται με βάση έναν αλγόριθμο που χρησιμοποιείται και αναλύει εκατομμύρια αξιολογήσεις των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα που συλλέχθηκαν σε διάστημα ενός χρόνου.

Tο εξωτικό και μακρινό Μπαλί της Ινδονησίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι ένας ελληνικός προορισμός και συγκεκριμένα η Κρήτη, έχει καταφέρει να κατακτήσει την πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η λίστα συνεχίζεται με άλλους παγκόσμιους προορισμούς που αποδείχτηκαν δημοφιλείς ανάμεσα στους ταξιδιώτες όπως η Βαρκελώνη, η Πράγα, το Μαρακές και η Κωνσταντινούπολη, οι οποίες ήρθαν στην έκτη, έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Τη τελική δεκάδα κλείνει η Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται ότι δεν έχει την ίδια απήχηση με πέρυσι, που βρισκόταν στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =