αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Startup Grind Athens επιστρέφει, με αλλαγή στέγης και πρώτο καλεσμένο τον συνιδρυτή της Resin.io

Το Startup Grind Athens επιστρέφει, με αλλαγή στέγης και πρώτο καλεσμένο τον συνιδρυτή της Resin.io

Μετά το απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα, το Startup Grind Athens επιστρέφει. Η «πρεμιέρα» της 4ης σεζόν θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Co-founder και CEO της Resin.io, Αλέξανδρος Μαρίνος.

Ο ίδιος θα μιλήσει για την μοναδική ιστορία της εταιρείας που ίδρυσε το 2013 ως επέκταση του PhD του, το Pivot που έκανε και την αναζήτηση χρηματοδότησης στην Αμερική αλλά και το funding $12 εκατομμυρίων που συνολικά εξασφάλισε. Το Startup Grind Athens ανακοίνωσε μάλιστα και τους δύο επόμενους καλεσμένους του, οι οποίοι θα είναι ο Γιώργος Αρφαράς (Co-founder και Co-CEO του e-Table.gr) και ο Θανάσης Καλέκος (Partner της Odyssey Ventures).

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη αφορά ίσως την αλλαγή στέγης για το γνωστό event. Αφού πλέον το Startup Grind Athens δεν θα πραγματοποιείται στο InnovAthens, αλλά στο The HUB Events (Αλκμήνης 5) με την υποστήριξη του TechTalentSchool.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους για την πρώτη ομιλία ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =