αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο SlotApp μπήκε στις πιο δημοφιλείς Social Networking εφαρμογές

Το SlotApp μπήκε στις πιο δημοφιλείς Social Networking εφαρμογές

Σε συνεχή ανοδική τροχιά βρίσκεται η εφαρμογή SlotApp. Παρόλο που πρόκειται για ένα νέο App, κατάφερε κιόλας να πλασαριστεί στη θέση 19 της κατηγορίας «Social Networking» στο App Store.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανταπόκριση και το feedback που λαμβάνουμε ως τώρα, μιας και η εφαρμογή είναι στο App Store μόλις από τον προηγούμενο μήνα», τονίζουν οι 3 ιδρυτές του SlotApp, μιλώντας στο It’s Possible.

Παράλληλα, σημειώνουν: «Τα σχόλια είναι θετικά και είναι πολύ μεγάλη η πίεση που έχουμε για να βγει η εφαρμογή επίσης για τους Android χρήστες μας. Λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα για αυτό και ευχόμαστε να είμαστε έτοιμοι πολύ άμεσα σύμφωνα με τα σχέδιά μας, γιατί είναι σημαντικό!».

Πίσω από την εφαρμογή βρίσκονται 3 Έλληνες. Οι Νίκος Σίμος, Σπύρος Τσότσολoς και Γλυκερία Αντωνάκη. Δημιούργησαν μια mobile εφαρμογή, η οποία εστιάζει στις γνωριμίες μεταξύ των ανθρώπων, ωστόσο πριν γνωριστούν οι χρήστες πρέπει να παίζουν μίνι παιχνίδια μεταξύ τους. Έτσι ώστε να «ξεκλειδώσουν» το προφίλ του άλλου. Μέχρι τότε είναι όλα θολά, ακόμα και οι φωτογραφίες τους. Και φαίνεται ότι μέχρι τώρα το SlotApp, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών χρηστών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ- SlotApp: Το πρώτο κοινωνικό δίκτυο που μπαίνει σε έναν κόσμο «κλειδωμένων» προφίλ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − one =